Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: [SOLVED] Bug - Error loading component: com_jvotesystem, 1

[SOLVED] Bug - Error loading component: com_jvotesystem, 1 7 years, 6 months ago #491

  • drfragment
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Hi.

After installing and going to the component page, I get this:
i43.tinypic.com/ru5qo8.jpg

I'm using Joomla 2.5.1 and non jos_ tagname in db.

Regards
The topic has been locked.

[SOLVED] Bug - Error loading component: com_jvotesystem, 1 7 years, 6 months ago #492

  • jojo12
  • OFFLINE
  • Senior Boarder
  • Posts: 62
  • Karma: 0
I had this problem too in 2.5.1. Then I installed again and this was away.
The topic has been locked.

[SOLVED] Bug - Error loading component: com_jvotesystem, 1 7 years, 6 months ago #493

  • druum
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 11
  • Karma: 0
I also had this.
Although re-installation did not help me, the problem was gone after I modified and saved an article.
So I am assuming some Joomla 2.5.1. DB commit problem.
The topic has been locked.

[SOLVED] Bug - Error loading component: com_jvotesystem, 1 7 years, 6 months ago #496

  • drfragment
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Works now. Thanks.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Moderators: Andreas
Time to create page: 0.11 seconds
You are here: Home Forum

We need your help!

If you like my extensions, please write a short review in the JED!
It helps to keep up the development! Thank you!

You need help?

If you have questions or problems, simply use our support forum! We'll answer you as fast as possible! Click here to ask a question!

Stay up to date!

Circle our Google+ Page to stay up to date with updates and new releases. Click here to circle!
You can also recommend us to your friends!